Trending

Σημαντικές αλλαγές στον ANT1

Ένας πρώην Υπουργός επικεφαλής του ειδησεογραφικού τμήματος του ANT1. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης οδήγησαν σε δραστικές λύσεις στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Αποτελέσμα είναι η ανάκληση στο δημοσιογραφικό επάγγελμα του πρώην υπουργού Γιάννη Μιχελάκη. Ο δημοσιογράφος ήταν στο παρελθόν στον τηλεοπτικό σταθμό, όπως και στο Mega, σε ανώτατη διευθυντική θέση στον ενημερωτικό τομέα, ενώ στο μεσοδιάστημα το όνομά του είχε ακουστεί για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο δεν προχώρησε.

Μαζί του θα είναι ο Στράτος Μπαλής στη θέση του διευθυντή ειδήσεων, που μετακινήθηκε από τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες. Στο κανάλι του Φαλήρου ήταν ο άνθρωπος-κλειδί στο δελτίο ειδήσεων ως αρχισυντάκτης και για τη θέση του προορίζεται ο Γιάννης Αδαμίδης. 

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου βρίσκεται ήδη ένας «πρώην» του ΣΚΑΪ, ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, ο οποίος θα πάρει τη θέση του διευθυντή σύνταξης. Ρόλος αναζητείται και για τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο, που μέχρι πρότινος είχε επιτελική θέση στον ενημερωτικό τομέα του ΑΝΤ1. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη