Trending

Στ.Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ): Προσφυγή στις κάλπες

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου τάχθηκε υπέρ της προσφυγής στις κάλπες αν πρόκειται η κυβέρνηση να μπει σε μια διαδικασία συνεχών υποχωρήσεων που οδηγούν σε πλήρη κατάρρευση.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Action, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι θα ήταν καλύτερο να γίνουν εκλογές, «αν είναι να επιλέξει η κυβέρνηση ανάμεσα στο να κάνει αυτά που ζητάει ο Σόιμπλε, δηλαδή να δεσμεύσει τη χώρα για πάρα πολλά χρόνια με παράλογα πρωτογενή πλεονάσματα, να μη συζητηθεί το θέμα του χρέους, να μη μπει η χώρα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης του Draghi που προϋποθέτει την επίλυση κατά κάποιον τρόπο το κλείσιμο της αξιολόγησης αλλά και κάποια μέτρα για το χρέος».

Όπως είπε ο κ. Κούλογλου, σε περίπτωση κατάρρευσης του ευρώ, πρέπει να υπάρχει έτοιμο σχέδιο «να κρυφτούμε πίσω από την Ιταλία, για να μη φάμε εμείς όλη τη θύελλα στο κεφάλι».

Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει ενδεχόμενη κατάρρευση της Ευρωζώνης, ο κ. Κούλογλου εξέφρασε την άποψη πως εμείς θα πρέπει να προετοιμάσουμε ένα σχέδιο σε περίπτωση κατάρρευσης του ευρώ, «ένα πραγματικό Plan B και να προετοιμάζεται η χώρα τι θα γίνει σ' αυτή την περίπτωση». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη