Trending

Βαριές κατηγορίες του Documento κατά Γεννηματά - Παπανδρέου - Πάγκαλου

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της νέας εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη με χρηματοδότη τον Χρήστο Καλογρίτσα αναφέρει ότι στη λίστα Μπόργιανς βρίσκονται τα ονόματα του Γιώργου Παπανδρέου, της Φώφης Γεννηματά και του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Όπως γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, «τα ονόματα “Παπανδρέου”, “Πάγκαλου”, “Γεννηματάς” με λατινικούς χαρακτήρες είναι τρία από τα 475 που αποτελούν το δεύτερο αρχείο της λίστας Μπόργιανς. Τα ονόματα συνοδεύονται από διευθύνσεις που αποτελούν το μοναδικό, έως τώρα, στοιχείο “ταυτοποίησης” των Ελλήνων καταθετών της τράπεζας BCEE του Λουξεμβούργου. Για ευνόητους λόγους οι εισαγγελείς που έχουν πάρει τη λίστα προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για λογαριασμούς γνωστών πολιτικών οικογενειών ή για συνωνυμία».

Η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά ήταν άμεση: «Θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν» διαμηνύει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που γνωστοποιεί ότι θα καταθέσει αγωγή και θα ζητήσει διερεύνηση και από τον Άρειο Πάγο.

«Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες και δεν έχω να κρύψω τίποτα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει πως θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη