Trending

"Βελούδινο διαζύγιο" σε επιχειρηματικό κολοσσό στην Ελλάδα

Οι αδερφοί Καλλιτσάντση είναι πλέον παρελθόν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Άκτορα. Αυτές τις ημέρες μεταξύ των δύο πλευρών (οικογένεια Μπόμπολα και οικογένεια Καλλιτσάντση) βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις προκειμένου να καθορισθεί τι θα πάρουν δεύτεροι μετά την αποχώρησή τους από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Σύμφωνα με την AxiaPlus Δημήτρης και Σάκης Καλλιτσάντσης θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το κομμάτι της ενέργειας το οποίο και ανεξάρτητο είναι και εξαιρετικά δυναμικό. Μένει να επιβεβαιωθεί αν θα συναινέσουν σε αυτό οι λοιποί εταίροι. Πάντως, οι καλά γνωρίζοντες λένε πως ισχυρός άνδρας του ομίλου αναδεικνύεται ο Κούτρας.

Όπως αναφέρει η AxiaPlus, οι λόγοι που οδήγησαν στο διαζύγιο ήταν, πρώτον, τα θέματα με τα media και τις τράπεζες που αντιμετωπίζουν οι Μπομπολαίοι, δεύτερον το «στέγνωμα» των μεγάλων έργων στην Ελλάδα, και τρίτον τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την επέκταση του ομίλου στα Βαλκάνια και τα Εμιράτα του Περσικού Κόλπου. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη