Trending

25 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδότηση για την Upstream στην Ελλάδα

Η Upstream συγκαταλέγεται στις τρεις νέες χρηματοδοτικές συμβάσεις που υπεγράφησαν στις 22 Δεκεμβρίου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), συνολικού ύψους 203 εκατ. ευρώ, με σκοπό την ενίσχυση της ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΤΕπ χορηγεί χρηματοδότηση ανάπτυξης 25 εκατ. ευρώ στην Upstream, ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω κινητών συσκευών. Η Upstream, της οποίας το 75% του προσωπικού εργάζεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται σε 43 χώρες, συνεργαζόμενη με 54 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η χρηματοδότηση θα προσφέρει στην Upstream μακροπρόθεσμο και σταθερό κεφάλαιο για την υποστήριξη δράσεων έρευνας και ανάπτυξης που θα ωφελήσουν την ελληνική οικονομία, ενώ παράλληλα θα επιτρέψουν στην Upstream να εξακολουθήσει να επηρεάζει θετικά τις αναδυόμενες αγορές. 

Ο Μάρκος Βερέμης, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Upstream, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στα αυστηρά κριτήρια επιλογής της ΕΤΕπ. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω βελτίωση της τεχνολογικής μας πλατφόρμας και της προσφοράς καινοτόμων προϊόντων, καθώς και την ενίσχυση της ικανότητά μας όσον αφορά στη διαχείριση μαζικών δεδομένων. Αυτό θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να προοδεύουμε στον χώρο της έρευνας και ανάπτυξης, παράλληλα με την επιχειρηματική αριστεία και τη διεθνή επέκταση. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΤΕπ για τη συνεργασία της καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη