Trending

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: 27-30 Ιανουαρίου

Η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πόρτες της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά για να υποδεχτεί Έλληνες παραγωγούς και μοναδικά παραδοσιακά προϊόντα από όλη τη χώρα. Από τις 27 έως και τις 30 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη έκθεση, αφιερωμένη στα ελληνικά τρόφιμα και ποτά.

Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου, όσο και στο ευρύ κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Οι λάτρεις των γεύσεων θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας, όπου οι ιδιώτες θα μπορούν να βρουν σπάνια προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από τους εκθέτες, ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές, ανοίγοντας νέες προοπτικές για την επιχείρησή τους.

Ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα περιλαμβάνει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για κοινό και εκθέτες. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο 2ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef 2017, το «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με την παρουσία του Λευτέρη Λαζάρου και το «Πίνουμε Ελλάδα» με τον Κώστα Μπάση και τους συνεργάτες του. Ξεχωριστή παρουσία για το 2017 θα έχει ως τιμώμενη περιοχή η Περιφέρεια Κρήτης, με σημαντικό αριθμό συμμετοχών σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο.

Η  EΞΠΟΤΡΟΦ διεξάγεται σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, το HALL 1 – μόνο για επαγγελματίες και το HALL 2 – για κοινό και επαγγελματίες, με στόχο την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων που συμμετέχουν και την ανάδειξη των παράλληλων εκδηλώσεων. 

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης (www.expotrof.gr) είναι: Παρασκευή (27/01): 12:00 - 21:30, Σάββατο (28/01) & Κυριακή (29/01): 10:00-21:30, Δευτέρα (30/01): 10:00-17:00. 
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27/01 στις 19.00 παρουσία πλήθους πολιτικών, επωνύμων και σημαντικών εκπροσώπων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη