Trending

Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ύψους 1,25 εκατομμυρίων ευρώ για startups

Γράφει η Agnes L.

Ελληνικό βραβείο επιχειρηματικότητας για startups ύψους 1.250.000 ευρώ.

Το βραβείο ιδρύθηκε το 2012 από τον Όμιλο Libra για λογαριασμό της ελληνικής πρωτοβουλίας. Έχουνε κατατεθεί από τότε 2.600 επιχειρηματικές ιδέες και έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα 14 εταιρείες.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας προσφέρει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες με έδρα την Ελλάδα να λάβουν δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καθοδήγησης, καθώς επίσης και μέρος της συνολικής βράβευσης που ανέρχεται στα €1.25 εκατομμύρια, με σκοπό την υποστήριξη της νέας επιχειρηματικής τους προσπάθειας. 

Την 1η Ιουνίου 2016, τρεις νικητές ανακοινώθηκαν στην τέταρτη τελετή βράβευσης του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.  

Οι προηγούμενοι νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων, από τη μετεωρολογία και τον πολιτισμό, την ιατρική τεχνολογία μέχρι και καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες. Οι εταιρείες αυτές έχουν πετύχει μία σταθερή εμπορική ανάπτυξη, παρά την παρατεταμένη οικονομική ύφεση στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα www.hellenicaward.com θα είναι ανοιχτή για υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2017. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη