ΤΕΛ. ΝΕΑ
16 Ιανουαρίου 2017

Η Ραχήλ Μακρή ιδρύει νέο κόμμα

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 98.9» προανήγγειλε την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα.

Θα «είναι διαφορετικός από τα παλαιοκομματικά σχήματα που έχουμε συνηθίσει» και θα «έχει τα χαρακτηριστικά που έχω εγώ ως πολιτικός και ως άνθρωπος» υποστήριξε η κα Μακρή δηλώνοντας ότι δεν βάζει «πολιτικές ταμπέλες ή ιδεολογικούς φραγμούς πάνω από την πολιτική και η πολιτική η οποία θα πρέπει να ασκείται είναι για τον άνθρωπο, για τον πολίτη και όχι για τον αν είναι αριστερός η δεξιός».

Ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, ότι επιλέγει «μια συλλογική πορεία, έτσι όπως την έχω οραματιστεί, γιατί όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν ενωθεί για την καταστροφή της χώρας και πλέον οι ίδιοι επικαλούνται διχαστικά διλήμματα περί υποτιθέμενων αριστερών και δεξιών για το λαό, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κανένα φραγμό, ούτε αριστερό, ούτε δεξιό, ούτε ιδεολογικό, όπως αποκαλύφθηκε μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «δεν μπορούμε εμείς όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, συσκεπτόμενοι Έλληνες σκεπτόμενοι πολίτες να βαδίζουμε από δω και από κει μόνοι μας ο καθένας» για να συμπληρώσει ότι εκείνη έχει «ίσως μεγαλύτερη πολιτική εμπειρία από τους ανθρώπους που δεν είχαν την ευκαιρία να έχουν μια κοινοβουλευτική θητεία». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->