Trending

Καταδίκη για μη καταβολή δεδουλευμένων

Γράφει η Agnes L.

Νέα καταδικαστική απόφαση από την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι η τρίτη κατά σειρά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μετά από μήνυση μέσω της Επιθεώρησης Εργασίας για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους. 

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ''Iko Press AΕ" η οποία διαχειρίζεται τη συχνότητα του Nitro FM καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή για το συγκεκριμένο λόγο. Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Πρόκειται για την πρώτη μιας σειράς καταγγελιών, για την συγκεκριμένη υπόθεση, που έχουν πάρει ανάλογο δρόμο…

Περιμένουμε από τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας να βάλουν τάξη στον πολύπαθο χώρο.. των ΜΜΕ, όπου κυριολεκτικά επικρατεί πλήρης ασυδοσία από τους εργοδότες μας, οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτοι παραβιάζοντας κάθε κανόνα χρήσης δημοσίων συχνοτήτων.

Οι εργαζόμενοι, πέραν της ηθικής ικανοποίησης, θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την καθ’ ολοκληρία απόδοση των δεδουλευμένων τους καθώς και όλων των νόμιμων αποζημιώσεων τους. Ζητούμε από το ΕΣΡ και την Κυβέρνηση την ολοκλήρωσή της επικείμενης αδειοδότησης που θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να μην επιτρέπει την διαιώνιση αυτής της κατηγορίας «επιχειρηματιών»." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη