ΝΕΑ

18 Ιανουαρίου 2017

Μ.Θεοδωράκης για Μουλόπουλο-ΔΟΛ: Δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός

Σφοδρή είναι η κριτική που ασκεί ο Μίκης Θεοδωράκης για την απόφαση ανάληψης του ΔΟΛ από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Αυγής, Βασίλη Μουλόπουλο.

Η δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη έχει ως εξής:

"Το «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ» μέσα από τις δεκαετίες που πέρασαν έως σήμερα, έχουν αναδειχθεί σε θεσμούς του δημοκρατικού μας συστήματος.

Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα οικονομικής φύσεως, εν τούτοις δεν μπορώ να μην πιστέψω, ότι πίσω από τις απειλές που δέχονται, τα αίτια δεν είναι μόνο οικονομικά αλλά κυρίως πολιτικά.

Αλλωστε η σημερινή κυβέρνηση με την υπόθεση των τηλεοπτικών σταθμών, μας έχει δώσει δείγματα γραφής για τον τρόπο με τον οποίο δέχεται την πολυφωνία ως μια θεμελιώδη δημοκρατική αρχή.

Η ιστορική πείρα μάς έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός από αυτόν που επέβαλαν στους λαούς τους οι ποικιλώνυμοι πρώην «αριστεροί», στις περιπτώσεις που πέτυχαν να μετεξελιχθούν σε κρατική εξουσία. Ας ελπίσουμε ότι στη δική μας περίπτωση το Κακό βρίσκεται ακόμα σε εμβρυακή μορφή και ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν υγιείς και ισχυρές αντιστάσεις για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας εκδοχής. Και η περίπτωση του ΔΟΛ είναι μια ευκαιρία να εκδηλωθούν οι αντιστάσεις αυτές." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Μ.Θεοδωράκης για Μουλόπουλο-ΔΟΛ: Δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός
  • Title : Μ.Θεοδωράκης για Μουλόπουλο-ΔΟΛ: Δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός
  • Posted by :
  • Date : 1/18/2017 04:35:00 μ.μ.
  • Labels :
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Μ.Θεοδωράκης για Μουλόπουλο-ΔΟΛ: Δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top