Trending

Οι πολιτκοί τίμησαν τη γιορτή των Θεοφανείων

Λαμπρή γιορτή για τη χώρα μας σήμερα που τιμά τη γιορτή των Θεοφανείων.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε την δοξολογία στην μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης, τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Την τελετή Αγιασμού των Υδάτων στη Σαλαμίνα παρακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μήνυμα αρραγούς ενότητας για να ξεπεράσουμε την βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση και για να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα Εθνικά μας Δίκαια, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μετά από την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.

Χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και του μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας στον Πειραιά, η τελετή αγιασμού των υδάτων με τη ρίψη του τιμίου σταυρού.

Βατραχάνθρωποι της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών βούτηξαν στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να πιάσουν το σταυρό ανάμεσα στα δύο ναρκαλιευτικά του πολεμικού ναυτικού “Καλυψώ” και “Καλιστω”

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ παρέστησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κυρία Φώφη Γεννηματά βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων.

Δεκάδες ήταν οι τολμηροί που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, για να πιάσουν τον Σταυρό που έριξε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη