Trending

Πουλήθηκαν ακίνητα αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώθηκε σήμερα η ανάδειξη Πλειοδοτών για τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction).

Ειδικότερα αναδείχθηκαν Πλειοδότες για τα εξής ακίνητα:

-Για την πώληση τεσσάρων αγροτεμαχίων στο Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής, η εταιρεία με την επωνυμία "ULTRASTROY EOOD" με προσφορά ύψους 3.100.700 Ευρώ.

-Για την πώληση οικοπέδου με διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας, επί της οδού Αριστομένους 11-13 η εταιρεία με την επωνυμία "ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." με προσφορά ύψους 1.050.000 ευρώ. 

-Για την πώληση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Ν. Αττικής (ΧΕΥ 9), ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με προσφορά ύψους 640.000 ευρώ. 

-Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ’ αδιαιρέτου επί 3ώροφου διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Περικλέους 33 και Κτενά 14 στο κέντρο της Αθήνας η εταιρεία με την επωνυμία "ΣΑΛΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε." με προσφορά ύψους 257.000 ευρώ.

-Για την μακροχρόνια μίσθωση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Ν. Αττικής (ΧΕΥ 8), ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με προσφορά ύψους 28.530,34 ευρώ /έτος. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη