Trending

Συνελήφθη η Τατιάνα Στεφανίδου

Στο Αστυνομικό Τμήμα  Αμαρουσίου μεταφέρθηκε η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου μετά από την αυτόφωρη σύλληψή της που ζήτησε ο   βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός. Σύμφωνα με την διαδικασία η Τ. Στεφανίδου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την αυτόφωρη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζητά ο Γιάννης Λαγός, με μήνυση που κατέθεσε σήμερα εις βάρος της παρουσιάστριας “για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου.”
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και τον κατηγόρησε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών στα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα μεταξύ χρυσαυγιτών και γονέων.

Δήλωση από τη Χρυσή Αυγή: «Οι ψεύτες, οι συκοφάντες και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως από ‘δω και πέρα θα λογοδοτούν για κάθε έγκλημά τους σε βάρος της Αλήθειας και του Εθνικιστικού Κινήματος».

Ανακοίνωση σχετικά με τη μήνυση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ: “Φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους. Η νέα Ακροδεξιά επίθεση θα βρει εμπόδιο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν. Ταυτόχρονα, όσοι ακολούθησαν πρόσφατα ίδιες τακτικές, όπως ο Καμμένος, να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.” Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη