Trending

Το Samsung Note 7 εκρήγνυται - Τι φταίει

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Samsung για τα σοβαρά προβλήματα στο νέο της μοντέλο smartphone Note 7, o ακατάλληλος σχεδιασμός και τα κατασκευαστικά λάθη ήταν αυτό που οδήγησε στην υπερθέρμασνη των Note 7 με αποτέλεσμα να αρπάζουν φωτιά κυριολεκτικά στα χέρια των χρηστών τους.

Σε συνέντευξη Τύπου που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, ο κορεατικός κολοσσός τεχνολογίας έδωσε με λεπτομέρειες στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα έρευνας στα έξυπνα τηλέφωνα Note 7 που κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο τυλίγονταν στις φλόγες, θέτοντας σε κίνδυνο τους καταναλωτές. Η εταιρεία παραδέχτηκε λάθη στην κατασκευή και τον σχεδιασμό της μπαταρίας και ανέλαβε την πλήρη ευθύνη, ενώ δεσμεύτηκε να μην επιτρέψει να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Η κρίση που συντάραξε τη Samsung πέρυσι, οδήγησε σε επικοινωνιακό φιάσκο τη μεγαλύτερη εταιρεία της Νότιας Κορέας. Υπήρξαν αναφορές για ανθρώπους που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς από εκρήξεις τηλεφώνων. Αεροπορικές εταιρείες απαγόρευσαν στους επιβάτες να μεταφέρουν τα Note 7 και, σε κάποιες περιπτώσεις, γενικά συσκευές Samsung μέσα στα αεροσκάφη. Το συνολικό κόστος της ανάκλησης είχε εκτιμηθεί σε πάνω από 6 δισ. δολάρια, όπως αναφέρει το NewMoney. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη