Trending

Β.Λεβέντης: Εκλογές θα γίνουν μέσα στο Φεβρουάριο

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι θα γίνουν εκλογές εντός του Φεβρουαρίου και ότι πρώτο κόμμα θα είναι ΝΔ με 4 μονάδες από το ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας θέλει εκλογές με λίστα γιατί έχει πλεονέκτημα, έχει 140 βουλευτές και θα γίνουν 70 και θέλει να ξέρει ποιοι θα είναι οι βουλευτές.

Ενώ η ΝΔ - αν γίνουν με λίστα με τόσους υποψηφίους που έχει μαζέψει - θα αρχίσει να διαλύεται το κοπάδι της ΝΔ», είπε ο κ. Λεβέντης.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι «η κα. Γεννηματά το έκανε γιατί φοβάται για την ηγεσία - επειδή όπως είπε- ετοιμάζονται να της πάρουν την ηγεσία η Διαμαντοπούλου και ο Ραγκούσης».

«Η Γεννηματά έχει έρθει σε συμφωνία με τη ΝΔ τότε που ψήφισαν την ενισχυμένη, δε νομίζω να ψήφισαν τυχαία την ενισχυμένη. 
Θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, αν αλλάξει τώρα στάση. 

Τότε είχε έρθει σε συμφωνία το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, τώρα πως θα αλλάξει;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στα περί αλλαγής του εκλογικού νόμου. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη