Trending

Κρίσιμη συνάντηση Σόϊμπλε-Τόμσεν για το Ελληνικό ζήτημα - χωρίς τον Τσακαλώτο

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα (2/2/2017) πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο συνάντηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Wolfgang Schaeuble με τον διευθυντή του ευρωπαϊκού τομέα του ΔΝΤ, Paul Thomsen.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, επί τάπητος τέθηκαν αξιολόγηση και ελληνικό χρέος ενόψει της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ την προσεχή Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017.

Μάλιστα, πρόκειται για μια ιδιαίτερα κρίσιμη συνεδρίαση καθώς το ΔΝΤ θα δώσει ένα πρώτο δείγμα σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η νέα αμερικανική κυβέρνηση όσον αφορά στο ελληνικό πρόγραμμα. Στη συνάντηση όμως δεν παρευρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Την ίδια στιγμή, όμως, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και σύμφωνα με τις οποίες ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απέρριψε πρόσκληση του κ. Schaeuble για να συμμετέχει στη συνάντηση.
«Δεν υπάρχει σήμερα (σσ. 2/2/2017) συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών. 
Ούτε είχε προγραμματιστεί κάτι τέτοιο. 

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας βρίσκεται σε συστηματική ανταλλαγή με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και το Δ.Ν.Τ» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη