Trending

Νέα είσοδος παίκτη στην κινητή τηλεφωνία

Ενώ ο κλάδος της κινητής τηλεφωνίας δέχεται χτυπήματα λόγω της μείωσης των χρεώσεων και όχι μόνο, ένας νέος παίκτης ετοιμάζεται να μπει σε αυτή την αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν τα θέματα που είχαν προκύψει με τους εναλλακτικούς παρόχους (Cosmote, Vodafone και Wind) που κωλυσιεργούν να έρθουν σε συμφωνία μαζί της προκειμένου η Forthnet να καταστεί ιδεατός πάροχος κινητής τηλεφωνίας (mobile virtual network operator ή MVNO).

Στο θέμα παρενέβη η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤ&Τ), δίνοντας προθεσμία ενός μήνα στους εναλλακτικούς παρόχους να καταθέσουν τις προσφορές τους για την επινοικίαση του δικτύο της στη Forthnet. 

Ήδη μία από τις παραπάνω εταιρείες έχει δώσει την προσφορά τους ενώ μέχρι τα μέσα Μαρτίου, αναμένεται να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι. 

Ως εκ τούτου η υπόθεση, σύμφωνα με στελέχη της Forthnet αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα και να ξεκινήσει η υλοποίηση του σχεδίου της εταιρείας για την είσοδο της στην κινητή εντός του καλοκαιριού. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη