Trending

Open Coffee Athens: Έρχεται αυτή την Παρασκευή

Γράφει η Agnes L.

Με πέντε startups επί σκηνής και πολύ networking επιστρέφει ξανά το Open Coffee την Παρασκευή 17/2 στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις 18:00 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου και οι παροσυιάσεις στο αμεφιθέατρο που ξεκινούν στις 19:00.

Αμέσως μετά επιστροφή στο καφέ-μπαρ για περισσότερο networking. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα εμφανιστούν οι:

– Ο Δημήτρης Καλαβάσης, ιδρυτής, θα παρουσιάσει το Roadcube. Η εφαρμογή φιλοδοξεί να παρέχει πρόσβαση με προνομιακούς όρους σε οτιδήποτε χρειάζεται ένας οδηγός, από τη βενζίνη και το πάρκινγκ, ως το πλύσιμο και τις επισκευές.

– Ο Θάνος Κοσμίδης, ιδρυτής, θα μιλήσει για την πορεία και το μέλλον της Care Across, εταιρείας που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε ασθενείς με καρκίνο. Θα παρουσιάσει τις κύριες τεχνολογίες, το επιχειρηματικό μοντέλο, τις νέες υπηρεσίες, καθώς και τις προκλήσεις του επιχειρείν στην ψηφιακή υγεία σε διεθνές επίπεδο.

– Ο Ευάγγελος Καραπέτσας, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει τον Neil, ένα smart toy που φιλοδοξεί να φέρει τη γνώση στο καθημερινό παιχνίδι των παιδιών, ενώ βοηθά τους γονείς να αναγνωρίσουν τις κλήσεις και τα ενδιαφέροντα του παιδιού τους.

– Ο Ισίδωρος Σιδερίδης, ιδρυτής, θα παρουσιάσει την Pobuca, μία υπηρεσία που επιτρέπει σε εργαζομένους να έχουν εύκολη πρόσβαση και επικοινωνία με το σύνολο των επαφών της επιχείρησης τους. Ο Ισίδωρος έχει μακρά εμπειρία στον παραδοσιακό χώρο υπηρεσιών λογισμικού, και θα περιγράψει επίσης την μετάβαση σε startup περιβάλλον.

– Ο Ανδρέας Γραμμάτης, ιδρυτής του Douleutaras, θα παρουσιάσει το ομώνυμο marketplace που συνδέει κάθε μήνα περισσότερους από πέντε χιλιάδες χρήστες με τρεις χιλιάδες επαγγελματίες διακοσίων ειδικοτήτων, καθώς και τα βήματα που μεσολάβησαν ως την ανάπτυξη και ωρίμανση του. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη