Trending

Πωλούνται η Avis και η Budget στην Ελλάδα

Η διεθνής διαγωνιστική διαδικασία, για την απόκτηση της "Olympic Εμπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε”, θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς, που αποτελεί τον master franchisee στην Ελλάδα των "Avis Rent a Car" και "Budget Rent a Car and Payless” βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Citigroup Global Markets Limited Ltd., αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Πειραιώς για τη διαδικασία, έγινε τελικώς αποδέκτης οκτώ δεσμευτικών προσφορών για την Olympic (Avis). Το ενδιαφέρον ήταν εξ αρχής αυξημένο, με αποτέλεσμα να δοθεί παράταση στην αρχική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών, με το φάκελο του διαγωνισμού να παραλαμβάνουν συνολικά 29 ενδιαφερόμενοι επενδυτές, όπως αναφέρει το Capital.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα οκτώ σχήματα που κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές συμπεριλαμβάνονται κυρίως ξένα επενδυτικά σχήματα, funds και πολυεθνικές εταιρείες από την αγορά του rent-a-car. Οι προσφορές που κατατέθηκαν κινούνται σε ένα εύρος συν/πλην 5-20 εκατ.ευρώ, με την αγορά να τοποθετεί την αξία της εταιρείας (entreprise value) σε άνω των 300 εκατ. ευρώ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη