Trending

Skywalker: Έρχεται το 23ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας από το Skywalker.gr συνεχίζονται τον μήνα Φεβρουάριο του 2017 με το 23ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας.

Η δράση αφορά στην παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας.

Σε είκοσι τέσσερις ώρες, στις 28 Φεβρουαρίου έως  3 Μαρτίου 2017, είκοσι πέντε εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, τις μεθόδους και τα εργαλεία του επιχειρείν και θα εξοικειωθούν με τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Στην αρχική εκπαίδευση θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και της λειτουργίας μιας επιχείρησης, όπως βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και σύστασης μιας επιχείρησης, αρχές διοίκησης, marketing, αξιολόγηση της επιχειρηματικής ιδέας, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα έναρξης και τα social media ως εργαλείο για τη νέα επιχείρηση.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι χωρίς χρέωση χάριν της εθελοντικής συμμετοχής  των εισηγητών, αλλά και της φιλοξενίας του χώρου διεξαγωγής από το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας). Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα: www.footstep.gr. Λόγω περιορισμένων θέσεων, στο πρόγραμμα θα ενταχθούν είκοσι πέντε συμμετέχοντες με αριθμό προτεραιότητας και με απαραίτητη προηγούμενη τηλεφωνική επιβεβαίωση από την υπεύθυνη του προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210.97.30.280.

Την επιστημονική ευθύνη της κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει το Career Design (www.career-design.gr).
Τόπος διεξαγωγής: Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας, Ελευθερίου Βενιζέλου 104 Καλλιθέα, 4ος όροφος Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη