Trending

SpotlightPOS: Premium Υπηρεσία Ασύρματης Παραγγελιοληψίας & Διαχείρισης αποκλειστικά σχεδιασμένη για all day Cafe - Bar, Beach Bar, Club & RestoBar

Η σωστή διαχείριση επιχειρίσεων τύπου all day cafe bar, beach bar, κέντρων διασκέδασης, club και restobar καθίσταται όλο και δυσκολότερη τα τελευταία χρόνια, λόγω των αναρίθμητων ιδιαιτεροτήτων και απαιτήσεων αυτών των χώρων. Στη βάση μάλιστα των δυσλειτουργιών και προβλημάτων που παρουσίαζαν οι προσφερόμενες λύσεις της αγοράς για κάλυψη των αναγκών αυτού του είδους των επιχειρήσεων, ξεκίνησε η υλοποίηση και ανάπτυξη της SpotlightPOS. Η φιλοσοφία και η αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας SpotlightPOS που εστιάζει με απεριόριστο σεβασμό στον ελεύθερο επαγγελματία/επιχειρηματία και τους εργαζόμενους μια τέτοιας επιχείρησης, εδραιώθηκε ώστε να προσφέρει ελευθερία, απροβλημάτιστη λειτουργία και οικονομία σε αυτές τις επιχειρήσεις που λειτουργούν τόσο εποχιακά, όσο και καθόλη τη διάρκεια του χρόνου στην ελληνική και όχι μόνο επικράτεια.

Η υπηρεσία ασύρματης παραγγελιοληψίας και ολοκληρωμένης διαχείρισης SpotlightPOS για all day café- bar, beach & pool bar, club και restobar καινοτομεί προσφέροντας για πρώτη φορά πραγματική ασφάλεια στους συνδρομητές της. Με μια ειδικά σχεδιασμένη iOS εφαρμογή προσφέρει αξιοπιστία στην πλήρης, αδιάκοπη και ορθή λειτουργία παραγγελιοληψίας και καταγραφής δεδομένων των καταστημάτων που εξυπηρετεί και με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού της να λαμβάνουν χώρα 3-4 φορές το χρόνο, καταλαμβάνει ξεκάθαρα τη θέση της πιο ενεργής εταιρείας τεχνολογίας σε αυτόν τον κλάδο. 

Η SpotlightPOS προσφέρει ένα πλήρες λογισμικό μέσα από τις λειτουργίες του οποίου όλα τα εργαλεία που χρειάζεται ένα τέτοιο κατάστημα για τη διαχείρισή του ενώνονται σε μία υπηρεσία προσφέροντας στον επιχειρηματία για πρώτη φορά το σύνολο της λειτουργίας και επισκόπησης από την παραγγελιοληψία και την αποθήκη, μέχρι και την αποτύπωση εξόδων, κυριολεκτικά στα χέρια του και στο smart phone του.

Οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται την Cloud καινοτομία και μηνιαία συνδρομητική φιλοσοφία της εταιρείας SpotlightPOS μαζί με την value for money επιλογή σε εξοπλισμό, καθώς και την iOS εφαρμογή SpotlightPOS που χρησιμοποιείται ως εργαλείο της υπηρεσίας, απολαμβάνουν 24 ώρες το 24ωρο απομακρυσμένη παρακολούθηση και επίβλεψη των επιχειρήσεών τους, καθώς και την ελευθερία διαχείρισης αυτών άνα πάσα ώρα και στιγμή και από οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Τέλος, με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της εταιρείας που χρησιμοποιεί ένα ευφυές σύστημα δικτυακού συγχρονισμού, η υπηρεσία “SpotlightPOS” διατηρεί αδιάκοπη την παραγγελιοληψία και ομαλή τη λειτουργία του καταστήματος, ακόμη και σε συνθήκες με περιορισμένο ή καθόλου ίντερνετ.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η εταιρεία SpotlightPOS κατάφερε να γίνει πρώτη επιλογή επιχειρηματιών απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και σε κατά τόπους πόλεις της επαρχίας και πλέον μετρά και τους πρώτους συνδρομητές της στο εξωτερικό.

Εάν και εσείς αναζητάτε premium λειτουργία και ολοκληρωμένη διαχείριση για το δικό σας all day café- bar, beach ή pool bar, club και restobar απευθυνθείτε στην SpotlightPOS.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.spotlightpos.gr ή επικοινωνήστε απευθείας στο 210-3256600. 
Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη