Trending

Το σκάνδαλο Μαρέβα

Γράφει η Agnes L.

Σάλος έχει ξεσπάσει σχετικά με το πόθεν έσχες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. Αυτές τις ημέρες η Γαλλία και η κοινή γνώμη συνταράσσονται από το σκάνδαλο Penelope Gate, το σκάνδαλο της απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του υποψήφιου Προέδρου με τη σημαία της κεντροαριστεράς Φρανσουά Φιγιόν. Τις ίδιες μέρες δημοσίευμα της εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη, αναφέρει ότι ο Μητσοτάκης αποφεύγει να γίνεται λόγος στο πόθεν έσχες της συζύγου του με στόχο να την καλύψει.

Αιτία είναι το γεγονός ότι γίνεται λόγος για αγορές ακινήτων αξίας εκατομμυρίων ευρώ στο Παρίσι όπου έχει στήσει εταιρεία με τον κο Παπασταύρου. Μετά τη Siemens και τον Κήρυκα Χανίων άλλο ένα σκάνδαλο ξεσπά με στόχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Εικάζεται ότι η διάσταση του ζεύγους ήταν σκηνοθετημένη για να μην δηλωθεί το πόθεν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη και η αγορά των ακινήτων στο Παρίσι. Η κατοχή των ακινήτων είναι δηλωμένη στη Γαλλική εφορία.

Η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι όσοι δημοσιεύουν αυτά είναι πληρωμένοι εκτελεστές συμβολαίων και θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη και τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο Ελληνικός λαός. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη