Trending

Ξένος Όμιλος επενδύει με τα Ελληνικά My Market

Ο Ιταλικός Όμιλος Granarolo μπαίνει στη εταιρεία Quality Brands International στην οποία ο όμιλος Παντελιάδη (My Market) είχε αποκτήσει το 2015 το 100% μέσω της εταιρείας “Όπτιμα” (που παράγει τα προϊόντα “Ήπειρος”).

Σύμφωνα μάλιστα με απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού:

1. Στις 15.2.2017 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία οι εταιρείες «EPIROS UK LIMITED», «ΟΠΤΙΜΑ – Εισαγωγαί – Εξαγωγαί – Αντιπροσωπείαι – Εμπορικαί Επιχειρήσεις- Ανώνυμος Εταιρία» και «Granarolo Interantional S.r.l.» αποκτούν κοινό έλεγχο της εταιρείας με την επωνυμία «ΚΟΥΛΙΤΥ ΜΠΡΑΝΤΣ ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ».

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι οι εξής:

- Για την «EPIROS UK LIMITED», η χονδρική πώληση γαλακτοκομικών προϊόντων, αυγών και βρώσιμων ελαίων και λιπών.

- Για την «ΟΠΤΙΜΑ – Εισαγωγαί – Εξαγωγαί – Αντιπροσωπείαι – Εμπορικαί Επιχειρήσεις- Ανώνυμος Εταιρία», η παραγωγή και η διανομή τροφίμων, με ειδίκευση στα τυροκομικά προϊόντα.

- Για την «Granarolo Interantional S.r.l.» η απόκτηση συμμετοχών σε άλλες εταιρείες και επιχειρηματικές οντότητες.

- Για την «ΚΟΥΛΙΤΥ ΜΠΡΑΝΤΣ ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ» η διανομή τροφίμων, με ειδίκευση στα τυροκομικά.

Η Granarolo είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή ιταλική επιχείρηση, που ειδικεύεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα (κυρίως γάλα, τυρί και βούτυρο), με εμπορική παρουσία σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη και σε πολλές άλλες χώρες διεθνώς. Ο συνολικός τζίρος της εταιρείας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη