Trending

"Ξήλωσαν" τα golden boys - Οι αντικαταστάτες τους

Συνεδρίασε σήμερα 10/2/2017 το εποπτικό συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ για την αντικατάσταση του Μανώλη Κορωνιωτάκη και του Γιάννα Μπλάνα από τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου του διαχειριστή μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σε τους μηνιαίους μισθούς τους των 25.000 ευρώ.

Το εποπτικό συμβούλιο έκανε δεκτή την εισήγηση του βασικού μετόχου δηλαδή της ΔΕΗ για την τοποθέτηση στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ του Γιάννη Καμπούρη και της Αικατερίνης Βάσιου. 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ αναμένεται να συνεδριάσει τη Δευτέρα για να συγκροτηθεί σε σώμα και τη θέση του προέδρου αναμένεται να λάβει ο Αθανάσιος Κορωνίδης ο οποίος είναι ήδη μέλος του ΔΣ ενώ τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναμένεται να λάβει ο Γιάννης Καμππούρης.

Ο Γιάννης Κορωνωτάκης μετά τον θόρυβο των τελευταίων ημερών και κατά απαίτηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκη υπέβαλε την παραίτησή του στο εποπτικό συμβούλιο κάτι που αρνήθηκε να κάνει ο Γιάννης Μπλάνας ο οποίος ωστόσο αντικαθίσταται με απόφαση του μετόχου. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη