ΝΕΑ

11 Μαρτίου 2017

Ασφαλιστικές εταιρείες: Εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα κυκλοφορούν στην Ελλάδα

Η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Μαργαρίτα Αντωνάκη προέβη σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την ασφάλιση των οχημάτων στη χώρα.

"Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του». «Σίγουρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που μας απειλούν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους καθώς η οικονομική κρίση είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει τις επιλογές των πολιτών σε ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλισή τους» αναφέρει η Αντωνάκη.

Υπογραμμίζει ακόμη ότι το γεγονός αυτό εντείνει και τον ανταγωνισμό των ασφαλιστικών εταιριών, που προκειμένου να ανταποκριθούν στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση, οι ασφαλιστικές εταιρίες προσαρμόζουν τα προγράμματα και τις καλύψεις που προσφέρουν.

Όπως υποστηρίζει η κ. Αντωνάκη «έχει ολοκληρωθεί η προσαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων των ασφαλιστικών εταιριών και άμεσα αναμένεται η εφαρμογή της διαδικασίας ηλεκτρονικού ελέγχου της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ασφαλιστικές εταιρείες: Εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα κυκλοφορούν στην Ελλάδα
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ασφαλιστικές εταιρείες: Εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα κυκλοφορούν στην Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top