Trending

Ένας 27χρονος Βολιώτης υποψήφιος Βουλευτής στις Ολλανδικές εκλογές

Ένας 27χρονος νέος από το Βόλο είναι πολύ πιθανόν να εκλεγεί Βουλευτής στις Ολλανδικές εκλογές σε λίγες ημέρες.

Πρόκειται για τον Σταύρο Θεοχάρη, ο οποίος είναι υποψήφιος στις ολλανδικές βουλευτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 15 Μαρτίου, με το κόμμα «Hero Brinkman-Ondernemers Partij» και μάλιστα στην τιμητική έβδομη θέση στη λίστα του κόμματος.

Ο Σταύρος Θεοχάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Στα 13 του χρόνια έφυγε μαζί με την οικογένειά του για την Ολλανδία και σήμερα δραστηριοποιείται, στη Χάγη, μαζί με την οικογένειά του που διατηρούν ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της πόλης. Ο νεαρός Σταύρος Θεοχάρης δεν αποχωρίστηκε ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα του, αφού δύο μήνες κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται τον Βόλο για να δει συγγενείς και φίλους.

Ο 27χρονος Έλληνας, παράλληλα με τη δραστηριότητά του στην οικογενειακή επιχείρηση στη Χάγη, σπουδάζει Νομική, ενώ «το μικρόβιο» της πολιτικής τον οδήγησε τα τελευταία χρόνια να ασχοληθεί με το κόμμα «Hero Brinkman-OndernemersPartij» στη νεολαία του οποίου είναι πρόεδρος. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο αρχηγός του κόμματος, αναζητώντας φρέσκα πρόσωπα για να επικοινωνήσουν τις θέσεις του κόμματος, του πρότεινε να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της χώρας και έτσι το αποφάσισε, αφού το συγκεκριμένο κόμμα εκπροσωπεί τη μεσαία τάξη και τους μικρομεσαίους. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη