Trending

Φήμες ότι ο Α.Σώρρας διέφυγε στην Ιταλία

Ο Αρτέμης Σώρρας αλλά και η σύζυγός του, παραμένουν άφαντοι μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που τους καταδίκασε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων. Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ίσως έχουν φύγει ακτοπλοϊκώς για κάποιο κοντινό προορισμό, όπως η Ιταλία, και στη συνέχεια ταξίδεψαν για Λατινική Αμερική. 

Για τον λόγο αυτό από το Σάββατο το πρωί έχουν ξεκινήσει εξονυχιστικές έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς και σε ακτοπλοϊκές εταιρείες για να διαπιστωθεί αν έχει εκδοθεί εισιτήριο στο όνομά του Αρτέμη Σώρρα, ενώ την ίδια ώρα γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί το που είναι μέσω του κινητού του. 

Την ώρα που η ελληνική αστυνομία ψάχνει τον Αρτέμη Σώρρα, ο ίδιος έστειλε μήνυμα μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. imerisia.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη