Trending

Γ.Δραγασάκης: Η συμφωνία θα κλείσει στην ώρα της

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης κατά την ομιλία του στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς εξέφρασε την εκτίμηση, αν όχι τη βεβαιότητα πως η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές θα κλείσει στην ώρα της, δηλαδή έως τις 20 Μαρτίου.

Υποστήριξε ότι η συμφωνία θα κλείσει και ότι αυτό θα γίνει έγκαιρα, καθώς όπως τόνισε οι στόχοι του προγράμματος καλύπτονται.

«Πολλοί από αυτούς υπερκαλύπτονται» είπε ο κ.Δραγασάκης, υπογραμμίζοντας πως η συμφωνία καθυστερεί να κλείσει λόγω των διαφωνιών που έχουν μεταξύ τους οι δανειστές.

«Η συμφωνία καθυστερεί γιατί οι δανειστές έχουν αποκλίνουσες απόψεις και το ΔΝΤ ζήτησε νέο πακέτο μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση ήθελε τη γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης αλλά ήρθε το ΔΝΤ και επέβαλε τις πολύ αρνητικές απόψεις του.

Ο κ.Δραγασάκης είπε ότι ζητούνται μέτρα 3,6 δισ. ευρώ και υποστήριξε ότι το ΔΝΤ καθυστερεί σκοπίμως τη διαδικασία γιατί δεν ξεκαθαρίζει τι θέλει. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη