Trending

Η Γιάννα Αγγελοπούλου κήρυξε "πόλεμο" κατά του Α.Τσίπρα

Η ιστορία της παραίτησης της Γιάννας Αγγελοπούλου από τη θέση της Πρέσβειρας εκ Προσωπικοτήτων έχει μεγάλο βάθος.

Η ισχυρή επιχειρηματίας που πριν από δυο χρόνια στήριζε αναφανδόν τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι όχι μόνο αποσύρει τη στήριξή της αλλά κηρύσσει και τον "πόλεμο".

Οι «ενέργειες και οι παραλείψεις» τις οποίες επικαλέστηκε προφανώς -λένε όσοι ξέρουν - έχουν να κάνουν µε το γεγονός ότι στο διάστηµα των δύο και πλέον ετών της διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Τσίπρα δεν της ανατέθηκε τίποτα σηµαντικό για να βοηθήσει την Ελλάδα ως «πρέσβειρα». Κάποιοι έλεγαν πως αυτό θα µπορούσε να είναι ακόµα και η Προεδρία της ∆ηµοκρατίας, αγνοώντας ότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε ψήφους βουλευτών, που µάλλον θα ήταν δύσκολο να εξασφαλιστούν. Η ίδια πάντως αρνείται κατηγορηµατικά όταν µιλά µε φίλους και όχι µόνο ότι είχε ποτέ τέτοια φιλοδοξία, αναφέρουν τα Παραπολιτικά.

Προς επίρρωση των λεγοµένων της, µάλιστα, επικαλείται το κορυφαίο ίσως γεγονός που έδειξε το επίπεδο των πάλαι ποτέ καλών της σχέσεων µε τον κ. Τσίπρα. Ηταν Σεπτέµβριος του 2015 -η Προεδρική εκλογή είχε ήδη γίνειόταν η Γιάννα διοργάνωσε στη Νέα Υόρκη ένα event διεθνούς εµβέλειας. Ο χώρος ήταν το ξενοδοχείο «Sheraton», ο διοργανωτής το Ιδρυµα Κλίντον και παρών ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν δηµόσιο διάλογο µε τον Μπιλ Κλίντον. Και µπορεί ο κ. Τσίπρας να… ατύχησε µε τα αγγλικά του, ωστόσο η κυρία Αγγελοπούλου τού έπλεξε το εγκώµιο µπροστά σε δεκάδες διεθνή Μέσα. «Ο Αλέξης Τσίπρας -ανέφερε έρχεται έχοντας µαζί του την καρδιά και τις ελπίδες του ελληνικού λαού». Από τότε µεσολάβησαν πολλά. Και έφεραν τη ρήξη. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη