Trending

Μήνυση Καρυπίδη κατά Μαρινόπουλου - η απάντηση

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η Καρυπίδης κατά της Μαρινόπουλος η οποία κάνει λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα και προκατειλημμένο δικαστικό σώμα. Ο επιχειρηματίας Θ. Καρυπίδης κατέθεσε, μέσω του δικηγόρου του Θ. Σοφού, μηνυτήρια αναφορά κατά της Μαρινόπουλος Α.Ε. κάνοντας λόγo για ύπαρξη παραδικαστικού σκανδάλου που ελέγχει τη δικαστική τροπή της υπόθεσης προκειμένου να ζημιωθεί η εταιρεία Αφοι Καρυπίδη που στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε συνεργασία με την «Μαρινόπουλος». 

Σε Δήλωση - Γνωστοποίηση ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η πλευρά της Μαρινόπουλος αφού παραθέτει τα γεγονότα από το περασμένο Καλοκαίρι μέχρι σήμερα, καταλήγει: "καθίσταται σαφές ότι, με μία απλή απαρίθμηση των δικασίμων αλλά και με μία απλή επισκόπηση των συνθέσεων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, άπασες οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί ενώπιον αυτού έχουν προσδιορισθεί, αναβληθεί και συζητηθεί σε παντελώς διαφορετικές συνθέσεις, έξι τον αριθμό." 

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως: "η επισφράγιση και η ολοκλήρωση της συμφωνίας εξυγίανσης της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και κατά συνέπεια και η αποπληρωμή του συνόλου των απαιτήσεων αυτής προς πάσης φύσεως πιστωτές της, εξαρτώνται από την έκδοση απορριπτικών αποφάσεων επί των ασκηθεισών τριτανακοπών." 

Και συνεχίζει στη Δήλωση - Γνωστοποίηση ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου η Μαρινόπουλος: "δεδομένων των ανωτέρω, συμβαλλόμενη πιστώτρια της εταιρείας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε και διάδικος της με αριθμό 8/2017 απόφασης του ΠΠΑθηνών, ως αυτή ερμηνεύθηκε με την υπ’ αριθμ. 61/2017 απόφαση του ιδίου Δικαστηρίου, η οποία διατηρεί απαίτηση άνω των 2.000.000 ευρώ, κατέθεσε ενώπιον του αρμόδιου Δικαστηρίου αίτηση περί επαναφοράς σε συντομότερη δικάσιμο όλων των ασκηθεισών τριτανακοπών. Νομίμως και παραδεκτώς, άπασες οι τριτανακοπές προσδιορίσθηκαν όπως συζητηθούν την 8/3/2017, οι κλήσεις δε περί προσδιορισμού σε συντομότερη δικάσιμο των τριτανακοπών επεδόθησαν εντός της ταχθείσας προθεσμίας των τριών εργασίμων ημερών." 

Επίσης σημειώνεται "πως η μηνύτρια εταιρεία έλαβε γνώση της κατά προτίμηση δικασίμου όχι, όπως όλως ψευδώς αναφέρει από τον τύπο την 6/3/2017 άλλα ήδη από την 1/3/2017 και ώρα 14:35." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη