Trending

Ο εμίρης εκνευρίστηκε με την Ελλάδα - Απέσυρε το ενδιαφέρον η Qatar Airways

Παρά τις προχωρημένες επαφές της διοίκησης της Qatar Airways και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για την αεροπορική σύνδεση της συμπρωτεύουσας και μάλιστα για υπερατλαντικές πτήσεις για Αυστραλία και Κατάρ, η προσπάθεια δεν είχε αίσιο τέλος.

«Είχαμε ξεκινήσει επαφές με την Qatar Airways, η οποία έχει το hub της στο Βελιγράδι και είχαμε συμφωνήσει για αεροπορική σύνδεση με Θεσσαλονίκη και μάλιστα για υπερατλαντικές πτήσεις προς Αυστραλία και Κατάρ. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε πως ξεκινάει δρομολόγια από τα Σκόπια» σημείωσε ο κ Μπουτάρης στο δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο εμίρης που έχει τον αεροπορικό κολοσσό, είναι εκνευρισμένος με την ελληνική κυβέρνηση. «Εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης σε δύο επενδύσεις, στο ελληνικό και τη Ζάκυνθο» σημείωσε ο κ Μπουτάρης και κατέληξε «Όταν άκουσα τα Σκόπια, μου ήρθε σκοτοδίνη. Στα Σκόπια βρήκαν να πάνε; Ξέρετε μπορεί να παίζονται κι άλλα γι' αυτή τους την απόφαση». dealnews.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη