Trending

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος νέος Διευθυντής Marketing

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος είναι ο νέος Διευθυντής Marketing στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Πρόκειται για στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο Marketing και στις Πωλήσεις στον κλάδο Τροφίμων & Ποτών. Σημαντικός σταθμός στην καριέρα του είναι η Nestle Hellas SA, στην οποία εντάχθηκε το 1997 ως Brand Manager, αναλαμβάνοντας αργότερα τις θέσεις του Assistant Country Manager και Trade Development Manager. Από το 2008 έως το 2013 κατείχε τη θέση του Regional Marketing Manager, στην οποία ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη της συνολικής στρατηγικής marketing σε 7 χώρες στην περιοχή της Αδριατικής, για τα ίδια προϊόντα, ενώ από το 2013 έως το 2015 κατείχε τη θέση του National Category & Channel Sales Development Manager Nestle Waters. 

Τελευταία, κατείχε τη θέση του Nescafe Dolce Gusto Manager για την Ελλάδα στην οποία ανέπτυξε και υλοποίησε επιτυχώς το στρατηγικό πλάνο για τα προϊόντα Dolce Gusto.

Νωρίτερα, ο κ. Νικος Μιχαλόπουλος έχει εργαστεί ως Marketing Director στην Eurobank Ergasias S.A. για την ανάπτυξη της στρατηγικής marketing του δικτύου OPEN24 S.A. και στη Diageo Hellas S.A. ως Commercialization Manager.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος ΜΒΑ από το University of Strathclyde, Scotland. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη