Trending

Ψάχνεις προσωπικό για την επιχείρησή σου; Θα το βρεις μόνο στη Χρυσή Ευκαιρία!

Η Χρυσή Ευκαιρία κατέχει ηγετική θέση και στο χώρο των αγγελιών εργασίας, μιας και από το 1993 χιλιάδες Έλληνες έχουν βρει την εργασία που αναζητούσαν και χιλιάδες επαγγελματίες την έχουν χρησιμοποιήσει ως την πλέον αποδοτική πηγή εύρεσης προσωπικού.

Τι κάνει όμως τη Χρυσή Ευκαιρία μοναδική στο είδος της;

Αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά!
Η Χρυσή Ευκαιρία είναι η Νο1 εταιρεία αγγελιών ανεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού με καθημερινά πάνω από 17.000 αγγελίες εργασίας, έχοντας τη μεγαλύτερη γκάμα κατηγοριών ανά επαγγελματικό κλάδο, με πάνω από 500.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα στο www.xe.gr/jobs 

Έχει μεγάλο brand loyalty
Κάθε χρονιά επιστρέφει έως και το 50% των επιχειρήσεων με νέο request στην εύρεση προσωπικού.

Έχει αποδεδειγμένα μεγάλη αποτελεσματικότητα
Το 70% των αγγελιών εύρεσης προσωπικού δεν επαναλαμβάνονται αποδίδοντας έτσι άμεσα αποτελέσματα προς τις επιχειρήσεις.

Συνδυάζει άριστα διαφορετικά κοινά
Η προβολή των αγγελιών εργασίας τόσο σε print όσο και σε online περιβάλλοντα  επιτυγχάνει μια μεγάλη σε εύρος δημογραφικά επικοινωνία μέσω εφημερίδας και site, διατηρώντας παράλληλα τη στόχευση στο κοινό που απευθύνεται η αγγελία.

Περιλαμβάνει αγγελίες από όλο τον κόσμο
Χάρη στο μεγάλο inventory αγγελιών και τα άμεσα αποτελέσματα, η Χρυσή Ευκαιρία προτιμάται και για συνεργασίες με εταιρείες εκτός Ελλάδος, όπως στο Μπαχρέιν, την Κύπρο, τη Γερμανία, τις Μπαχάμες, τον Καναδά, το Κατάρ, την Αγγλία, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες.

Για να καταχωρίσεις και εσύ αγγελία αναζήτησης προσωπικού, μπες στο https:/www.xe.gr ή κάλεσε στο 2109091417 Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη