Trending

Σάλος από τις δηλώσεις Β.Μεϊμαράκη: "Τζάμπα μαγκιά το 'δεν ψηφίζω' της ΝΔ για τα νέα μέτρα"

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε σημείο που κάποιοι να μιλούν για ανεπανόρθωτη εσωτερική κρίση του κόμματος της Αντιπολίτευσης.

Ο Β.Μεϊμαράκης άσκησε σκληρή κριτική στην ηγεσία της ΝΔ για το «όχι» που αποφάσισε να πει στο σύνολο των νέων μέτρων, χαρακτηρίζοντας «τζάμπα μαγκιά» τη στάση της Νέας Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το «όχι» της ΝΔ που προανήγγειλε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο κ. Μεϊμαράκης σχολίασε πως πρόκειται για στάση εκ του ασφαλούς με δεδομένο ότι η συμπολίτευση διαθέτει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε, μάλιστα, ότι όταν ήταν εκείνος πρόεδρος της ΝΔ το κρίσιμο Σεπτέμβρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε πλειοψηφία και υπήρχε κίνδυνος Grexit σε περίπτωση που δεν έλεγε «ναι» στη συμφωνία.

«Τώρα είναι τζάμπα-μαγκιά να λες όχι» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η στάση του έχει δικαιωθεί. Ο κ. Μεϊμαράκης πήρε, όμως, αποστάσεις και από τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη κατά κάθε συνομιλίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε στην εθνική συνεννόηση. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη