Trending

Θρίλερ με την απαγωγή γνωστού επιχειρηματία

Γράφει η Agnes L.

Θρίλερ με την απαγωγή 50χρονου επιχειρηματία, γιου επίσης γνωστού επιχειρηματία στην Κρήτη.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, γιο του γνωστού επιχειρηματία, Γιάννη Λεμπιδάκη, ιδρυτή της Παγκρήτιας Τράπεζας. Η οικογένεια είναι βασικός μέτοχος στα Πλαστικά Κρήτης (τα αδέλφια Μανώλης και Μιχάλης Λεμπιδάκης κατέχουν το  26% και 24% αντιστοίχως της εταιρίας )Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά την είδηση της απαγωγής. Η είδηση αναφέρει ότι ο απαχθεις βρίσκεται στα χέρια κακοποιών.

Στην περιοχή των Καλεσών, βρέθηκε από διερχόμενους οδηγούς στη μέση του δρόμου ένα πολυτελές ασημί mercedes αυτοκίνητο, τρακαρισμένο στο πλάι και συγκεκριμένα στην μπροστινή πόρτα του οδηγού, με ανοιχτές τις μπροστινές πόρτες και ανοιχτό το παράθυρο.
Οι οδηγοί ξαφνιασμένοι από το αυτοκίνητο που ήταν αφημένο στη μέση του δρόμου με ανοιχτές τις πόρτες και τρακαρισμένο κατέβηκαν να δουν αν υπήρχε κάποιος μέσα.

Όμως το αυτοκίνητο ήταν άδειο και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Το πολυτελές αυτοκίνητο εξετάζει εξονυχιστικά η αστυνομία. Μια από τις υποθέσεις που φαίνεται να επικρατούν είναι ότι οι πιθανοί απαγωγείς τράκαραν σκοπίμως το αυτοκίνητο του επιχειρηματία από την πλευρά του οδηγού για  να τον ακινητοποιήσουν και να τον απαγάγουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απαγωγείς φέρονται να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επικοινωνία με την οικογένεια και να έχουν ζητήσει λύτρα, ενώ, ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο, προκειμένου να αναλάβουν τη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη