Trending

Εκλογή Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Έκλεισαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας της ειδικής εκλογικής συνεδρίασης της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, με την επανεκλογή του Γιώργου Στασινού στη θέση του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Είχε προηγηθεί η εκλογή των δεκαπέντε μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για το επόμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων τα μέλη της Αντιπροσωπείας επιλέγουν τον νέο πρόεδρο.

Υποψηφιότητα κατέθεσε ο νυν πρόεδρος Γιώργος Στασινός, προερχόμενος από την παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών, και ο Πολυχρόνης Ακριτίδης, πρώην γενικός γραμματέας της ΔΕ/ΤΕΕ, προερχόμενος από την παράταξη «Ανασυγκρότηση Μηχανικών – ΤΕΕ από την Αρχή».

Ο Γιώργος Στασινός εκλέχθηκε Πρόεδρος με την πρώτη ψηφοφορία, με ποσοστό άνω του 66% των ψήφων. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ με 109 ψήφους έλαβε την προτίμηση της απόλυτης πλειοψηφίας των μελών της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και ο ανθυποψήφιος Πολυχρόνης Ακριτίδης έλαβε 48 ψήφους, επί συνόλου 165 μελών της Αντιπροσωπείας που συμμετείχαν στη ψηφοφορία.

Η διαδικασία συνεχίζεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για την εκλογή των άλλων θέσεων του Προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής. bankwars.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη