ΝΕΑ

21 Απριλίου 2017

Microsoft Hellas: Αιτήσεις για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης

Η Microsoft Hellas συνεχίζει, για ακόμη μια χρονιά, το επιτυχημένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, διάρκειας τεσσάρων έως έξι μηνών, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία και γνώσεις.

Στο πρόγραμμα αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τελειόφοιτοι κι απόφοιτοι (έως δώδεκα μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης), καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών Διοίκησης, Πληροφορικής και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η Microsoft υποστηρίζει τους νέους που εισέρχονται σήμερα στην αγορά εργασίας, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και βοηθώντας τους να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, χρήσιμες για τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και για την υποβολή αιτήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους. Η λήξη υποβολής βιογραφικών είναι στις 30 Απριλίου 2017.
•    Για πρακτική άσκηση σε θέσεις μάρκετινγκ μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ
•    Για πρακτική άσκηση σε θέσεις πωλήσεων μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ
•    Για πρακτική άσκηση σε τεχνικές θέσεις μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Microsoft Hellas: Αιτήσεις για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Microsoft Hellas: Αιτήσεις για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top