Trending

Νέος παίκτης στην αγορά του online delivery

Η ClickMedia ανακοινώνει το λανσάρισμα του προϊόντος της SimpleDeliveryPro:

"Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αυξήθηκαν πάλι κατά 10% οι online παραγγελίες συγκριτικά με το 2015. Το αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι 1 στους 5 χρήστες παρήγγειλαν μέσω κινητού, πράγμα που είναι φυσικό επακόλουθο, καθώς 9 στους 10 χρήστες μπαίνουν στο internet μέσω του κινητού. Τα αποτελέσματα αυτά αποδεικνύουν ότι το κινητό πλέον εδραιώνεται ως το κυρίαρχο ψηφιακό μέσο και συνδέεται άμεσα με το μέλλον των επιχειρήσεων και των mobile applications για παραγγελίες delivery.

Για τις μεγαλύτερες ηλικίες, όμως, οι mobile εφαρμογές μοιάζουν να προσφέρουν ελλιπές περιεχόμενο στο χρήστη. Αλλά και αυτή η άποψη αρχίζει να αλλάζει καθώς όλο και περισσότεροι έχουν λιγότερο χρόνο, βρίσκονται συνεχώς on-the-go, οπότε αρχίζουν να εκτιμούν τα smartphones και τις εφαρμογές ως εργαλεία, που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.  

Οι επιλογές που υπάρχουν πλέον και στην Ελλάδα είναι αρκετές. Υπάρχουν τεχνολογικές λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της νέας γενιάς και των καταναλωτών με περιορισμένο χρόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το νέο προϊόν της ClickMedia, μιας εταιρείας με δεκαετή εμπειρία στο χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών, το SimpleDeliveryPro, που αποτελεί το νούμερο 1 σύστημα online και mobile παραγγελιοληψίας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να δέχονται παραγγελίες μέσω mobile, μέσω website, μέσω tablet αλλά και μέσω facebook απευθείας από τους πελάτες τους, χωρίς μεσάζοντες, δίνοντας πολλαπλές επιλογές παραγγελίας delivery στο μέσο καταναλωτή, που χρησιμοποιεί πολλά και διαφορετικά μέσα.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, με τη δημιουργία του mobile app να πάνε τα καταστήματα ένα βήμα μπροστά και να χτίσουν μια πραγματική και ειλικρινή σχέση με τους πελάτες τους. Μια σύγχρονη λύση, όπως το SimpleDeliveryPro, είναι ένας τρόπος η επιχείρηση να μείνει πιο κοντά στους πελάτες της και να είναι απλά ένα "fingertip" μακριά τους ανά πάσα στιγμή." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη