Trending

Σφοδρή διαμάχη στη κορυφή μεγάλης εταιρείας

Στην κορυφή της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρείας της Ελλάδας, στην Ελλάκτωρ έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη με αφορμή την πώληση του 10% των μετοχών που κατείχε ο μεγαλοεπενδυτής Γιάννης Τζιβέλης και βγάζει τώρα σε πλειστηριασμό η Alpha Bank.

Όπως αναφέρει το Mononews, το συγκεκριμένο ποσοστό θέλει τόσο η πλευρά των αδελφών Δημήτρη και Σάκη Καλλιτσάντση όσο και η πλευρά των Λεωνίδα Μπόμπολα και Δημήτρη Κούτρα καθώς θα τους δώσει το πάνω χέρι στην εσωτερική διαμάχη για τον έλεγχο του ομίλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαμάχη εντάθηκε την Παρασκευή με αποτέλεσμα να μη βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών και να παγώσει η πώληση του 10% από την Alpha Bank. Η διοίκηση της τελευταίας φαίνεται πως αναζητεί φόρμουλα ώστε η πώληση του ποσοστού να μη διαταράξει τις ήδη προβληματικές σχέσεις στο εσωτερικό του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Μεταξύ των συμβιβαστικών προτάσεων που έχουν κατατεθεί είναι και η διάθεση του ποσοστού σε τρίτο στρατηγικό επενδυτή κάτι το οποίο δεν φαίνεται να αποδέχονται και οι δύο πλευρές των βασικών μετόχων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην Alpha Bank εξετάζουν τη διατήρηση του ποσοστού μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των πλευρών Καλλιτσάντση και Μπόμπολα – Κούτρα για την τύχη του ομίλου. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη