Trending

Γιώργος Τράγκας: Γερμανική κατοχή με... αριστερή συμφωνία

Στη σημερινή του εκπομπή στα Παραπολιτικά, ο Γιώργος Τράγκας ήταν αποκαλυπτικός:

 «Καλημέρα στο Προεδρικό Μέγαρο, καλημέρα στον αγαπητό Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στους ενοίκους του Μαξίμου, εύχομαι ΥΓΕΙΑ! Ομολογώ ότι δεν μπορώ να χειροκροτήσω τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Χίλτον. Ομολογώ -φίλες και φίλοι- ότι δεν μπορώ να συγχαρώ ούτε την κυβέρνηση που θα ψηφίσει, ούτε την αντιπολίτευση που θα καταψηφίσει το νέο μνημόνιο για να το εφαρμόσει αργότερα.

Άλλωστε όσα λένε και οι δύο πλευρές το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας τόσο ο ένας για τον άλλον, όσο και για την πορεία μας εντός του μνημονίου είναι από απολύτως ανυπόστατα και ψέματα, έως εξωφρενικά και απευθυνόμενα σε ιθαγενείς. Η νέα συμφωνία που ολοκληρώθηκε σήμερα στις 6 το πρωί στο Χίλτον θα βυθίσει τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια και μιλάμε για ακραία φτώχεια».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το 2018-2019-2020 η αγορά θα πάει πιο κάτω, θα φύγουν περισσότεροι Έλληνες στο εξωτερικό, θα κλείσουν χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις και θα ανοίξουν διάπλατα όλες οι κερκόπορτες στα Βαλκάνια για αλλαγή συνόρων. Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην πασοκοποιηθεί και φύγει με μονοψήφιο ποσοστό -κατά τη γνώμη μου- θα σπεύσει κάπου στα τέλη του 2018, εκτός αν συμβούν άλλα δραματικά και πάει νωρίτερα, στις κάλπες, ρίχνοντας το μπαλάκι όλης της εφαρμογής αυτών των φοβερών μέτρων στη ΝΔ. Άλλωστε έχουμε πλέον 4Ο μνημόνιο!

Είπε ο γνωστός δημοσιογράφος: «Θα προσπαθήσει να κάνει παρένθεση της Δεξιάς, η οποία θα τον κατηγορήσει τότε ότι παρέδωσε καμμένη γη και 4ο μνημόνιο. Στην πραγματικότητα, το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι καθοριστικά υπεύθυνο όχι μόνο για τη κατάντια της αλλά και γι αυτό που θα ακολουθήσει -πιστεύω- όσον αφορά την εδαφική ακεραιότητά της. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε δραματικά γεγονότα κατά μήκος των συνόρων και απέναντί μας δυστυχώς τους περισσότερους Βαλκανικούς γείτονες.
Τολμώ να πω μάλιστα ότι τόσο στην Κύπρο όσο και στο Αιγαίο – κατά τη γνώμη μου- θα υπάρξουν δραματικές εξελίξεις. Τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα χρόνια του μνημονίου!!
Μπορεί να συμφωνήσαμε τα πάντα στο Χίλτον αλλά πρέπει να συμφωνήσει και ο Σόιμπλε με το Ταμείο».

Αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη: «Η υποκρισία τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης εφάνη πεντακάθαρα στη σύγκρουση που είχαν την περασμένη Παρασκευή στη βουλή για τον μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Τον οποίο έχει υιοθετήσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αφού πρώτα τον μεγάλωσε η ΝΔ.

Όπως αποκαλύφθηκε στη βουλή, η τροπολογία που ήρθε από βουλευτή και όχι από υπουργό αφορούσε τον κο Σαββίδη στον οποίον σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των οικονομικών συντακτών και των εφημερίδων, η κυβέρνηση έκανε δωράκι 38,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή του χάρισε τα πρόστιμα για λαθρεμπόριο που είχαν επιβληθεί στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ πριν εκείνος επενδύσει.

Ο Πάνος Καμμένος βγήκε και τον υποστήριξε στα ίσια στη βουλή, όπως τον είχε υποστηρίξει και στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Κατά τη γνώμη μου, ο κος Μητσοτάκης έπρεπε να αναρωτηθεί για τις σχέσεις του Ρώσου επιχειρηματία με το Σίμο Κεδίκογλου, τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και γενικά με τη Σαμαρική ΝΔ.

Επειδή αυτός ανέλαβε μετά αρχηγός δεν σημαίνει ότι ο Ρώσος Επιχειρηματίας δεν ήταν κολλητός με το κόμμα του για μεγάλα διαστήματα. Μάλιστα τότε σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις έλεγαν πολλοί για τη μεγάλη οικονομική ενίσχυση, πρόσωπα και πράγματα.

Βέβαια, πρέπει να μας εξηγήσει κάποια πράγματα και η κυβέρνηση, η οποία εκτίθεται πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως, ενώ υποστηρίζει τώρα ότι είναι με τον 
Τραμπ και τους Αμερικανούς.

Ο Σαββίδης σε συνέντευξή του στο CRASH έχει υπογραμμίσει ότι η χώρα μας έχει μέλλον μόνο με τη Ρωσία και ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει στρατηγικός εταίρος της Μόσχας στη Μεσόγειο.

Επίσης, έχει πει ότι το ανεξάρτητο μέλλον της Ελλάδας είναι αδύνατο χωρίς τη Μόσχα!

Μάλιστα έχει τονίσει ότι προτεραιότητα όσον αφορά τις επενδύσεις πρέπει να δίνεται σε αυτόν που δίνει τα περισσότερα.

Θα έλεγα ότι πρέπει όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας να είναι πιο προσεκτικό, αφού ο άνθρωπος φωνάζει ότι τα δίνει!». crashonline.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη