Trending

Η Cookpad μπαίνει στην Ελληνική αγορά μέσα από τις "Συνταγές της παρέας"

Οι «Συνταγές της παρέας» η µεγαλύτερη ιστοσελίδα µαγειρικής στην Ελλάδα γίνεται µέλος της διεθνούς πλατφόρµας ανταλλαγής συνταγών, της Cookpad.

H Cookpad ιδρύθηκε το 1997 στην Ιαπωνία και άρχισε να επεκτείνεται από το 2014 έχοντας φτάσει σήµερα να δραστηριοποιείται σε 60 χώρες, να είναι διαθέσιµη σε 17 γλώσσες και να µετράει πάνω από 90 εκατοµµύρια επισκέπτες τον µήνα, γεγονός που την καθιστά την µεγαλύτερη διαδικτυακή µαγειρική κοινότητα στον κόσµο. Η πλατφόρµα της Cookpad αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο προσθήκης και αναζήτησης συνταγών µε βασικό της στόχο να αποδείξει ότι η καθηµερινή µαγειρική αποτελεί έναν δηµιουργικό τρόπο διασκέδασης που φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

Οι «Συνταγές της παρέας» ιδρύθηκαν το 2004 και µέσα στα 13 χρόνια λειτουργίας τους κατάφεραν να κερδίσουν την εµπιστοσύνη του ελληνικού κοινού συγκεντρώνοντας περισσότερες από 20.000 συνταγές και 150.000 - 300.000 επισκέπτες καθηµερινά. Με συνταγές που «ανεβαίνουν» από τους χρήστες, οι «Συνταγές της παρέας» ένωσαν ανθρώπους που ήθελαν να µοιραστούν τις µαγειρικές τους γνώσεις, να τις εµπλουτίσουν και να ανακαλύψουν νέες ιδέες.

O Tomoya Yasuda, Γενικός Διευθυντής της Cookpad International LTD δήλωσε: «Με µεγάλη χαρά καλωσορίζουµε τις Συνταγές της Παρέας, την δηµιουργό τους Στέλλα Τσάλα και την οµάδα της στην µεγάλη οικογένεια της Cookpad. Στόχος µας είναι να κάνουµε το καθηµερινό µαγείρεµα µία διασκεδαστική δραστηριότητα και ανυποµονούµε να πετύχουµε αυτόν τον στόχο µε νέο µας πολύτιµο σύµµαχο την ελληνική µαγειρική κοινότητα µε τις δηµιουργικές και εµπνευσµένες συνταγές της. Το επόµενο κεφάλαιο µόλις ξεκίνησε! Ας κάνουµε, όλοι µαζί, την µαγειρική διασκέδαση!»

Η Στέλλα Τσάλα, δηµιουργός της ιστοσελίδας www.sintagespareas.gr εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επικείµενη συνεργασία και την προσδοκία της για την εξέλιξη του «παιδιού» της, όπως το χαρακτηρίζει, µε την προσφορά ακόµη υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών, έχοντας πλέον στη διάθεση της την πολύτιµη εµπειρία αλλά και τα εξελιγµένα εργαλεία της Cookpad.

Τους επόµενους µήνες οι τεχνικές οµάδες των Συνταγών της παρέας και της Cookpad θα συνεργαστούν ώστε να προσφέρουν στους χρήστες τους µια ενοποιηµένη ιστοσελίδα µε το όνοµα Cookpad. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη