Trending

Η Σοφία Αναδιώτου ανέλαβε καθήκοντα Business Development Manager & eBusiness Consultant

Καθήκοντα Business Development Manager & eBusiness Consultant στην Convert Group ανέλαβε η Σοφία Αναδιώτου.

Η κα Αναδιώτου διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις, στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στο eBusiness. Θα εστιάσει στην προώθηση των υπηρεσιών της εταιρίας στην ελληνική και διεθνή αγορά στα πεδία του eBusiness Consulting, eMarket Research & eTalent Recruiting. Παράλληλα θα συμβάλλει ενεργά στο BU του eBusiness Consulting καθοδηγώντας έργα ως σύμβουλος της εταιρίας.

«Η Σοφία είναι ένας επαγγελματίας που δημιουργεί επιτυχίες όπου πάει και ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να δουλεύουμε μαζί του. Νιώθουμε τυχεροί που μαζί της θα δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Οφείλουμε να εκφράσουμε και τις ευχαριστίες μας στη Moosend για την ομαλή μετάβαση», δήλωσε ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO & Head of Consulting της Convert Group.

Η Σοφία Αναδιώτου διατηρούσε μέχρι σήμερα το ρόλο του Head of Sales στη Moosend, ενώ στο παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί σε θέσεις πωλήσεων σε εταιρίες όπως η Μπούσσιας Επικοινωνίες, Γερμανός και Βιοχάλκο. Κατέχει MBA με ειδίκευση στο International Marketing και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη