Trending

Ο Χριστόφορος Ταταλιάς σε ρόλο Business Developer

Ο Χριστόφορος Ταταλιάς, πρόσφατα ανέλαβε ρόλο Business Development στην Athens Technology Center (ATC), εστιάζοντας τόσο στις λύσεις Epicor ERP/MRP όσο και στα εξειδικευμένα εργαλεία Κατάρτισης και Παρακολούθησης Προϋπολογισμών που διαθέτει η εταιρεία.

Στα καθήκοντα του περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη του υφιστάμενου πελατολογίου αλλά και η δημιουργία δικτύου συνεργατών σε όμορες χώρες. Επιπλέον, ο Χρ. Ταταλιάς αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ATC στο πλαίσιο της στρατηγικής της επιλογής να εισάγει στην ελληνική αγορά νέες πρωτοποριακές λύσεις στο πεδίο των Business Analytics.  Σύμφωνα με τον κο Στέλιο Κουτσούκο, EBS Sales Manager της ATC, «ο Χριστόφορος καλείται να παρακολουθεί και να αξιολογεί συνεχώς την αγορά ώστε να καταθέτει προτάσεις για δυνητικές νέες συνεργασίες με στόχο την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας και την αύξηση των κερδών».

Ο Χρ. Ταταλιάς στο παρελθόν έχει εργαστεί στα Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου ενώ η επαγγελματική του πορεία συνεχίστηκε εξελικτικά μέσα από καταξιωμένους ομίλους Οργανισμών (Allianz, Εμπορικής Τράπεζας) αλλά και εταιρειών (Skywalker, People for Business, κα). Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη