Trending

Ο Γιώργος-Κωνσταντίνος Ιωαννίδης ανέλαβε Διευθυντής Επικοινωνίας

Νέος Διευθυντής Επικοινωνίας της εταιρείας προϊόντων ατμίσματος Nobacco είναι ο Γιώργος-Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, πρόκειται για στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην επικοινωνία τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Ο κύριος Ιωαννίδης, διετέλεσε διευθυντής γραφείου τύπου του υπουργείο Πολιτισμού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ενώ από το 2000, έχει συνεργαστεί με πληθώρα ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων ως σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας και marketing, υλοποιώντας επιτυχώς πολλαπλά project σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, marketing και ψυχολογία και είναι κάτοχος ΜΒΑ από το London Metropolitan University. Το 2016 απέσπασε τιμητική διάκριση στα πλαίσια των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Αθ. Βασ. Μπότση.

O κ. Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nobacco δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στη μεγάλη οικογένεια της Nobacco. H πολυετή εμπειρία του τόσο στην επικοινωνία, όσο και στο marketing εντός και εκτός Ελλάδος, θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας μας για συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών μας, επένδυση στην καινοτομία και στην εξωστρέφεια». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη