Trending

ΠΑΣΟΚ: του ζήτησαν να εγκαταλείψει το γραφείο του

Πριν λίγες ημέρες, οι σχέσεις της Φώφης Γεννηματά με τον γενικό γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Ξεκαλάκη έφτασαν στο «κόκκινο». Σήμερα, όπως φαίνεται, ήρθε η ολική ρήξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον γραμματέα της ΚΕ του κόμματος Στέφανο Ξεκαλάκη, να παραδώσει το γραφείο που διατηρεί στον πέμπτο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως έγινε γνωστό, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης, κάλεσε τον γραμματέα και του μετέφερε την εντολή της προέδρου να εγκαταλείψει το γραφείο του.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Ξεκαλάκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό «North 98», τόνισε πως δεν αναγνωρίζει αποφάσεις που λαμβάνονται από μονοπρόσωπα όργανα, εννοώντας προφανώς την πρόεδρο της παράταξης, Φώφης Γεννηματά.

Σήμερα, σε δηλώσεις του στα parapolitika.gr είπε:

«Το ήθος, οι αρχές και οι αξίες αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά ενός πολιτικού φορέα, εφόσον φιλοδοξεί να εκφράσει πλατιές κοινωνικές δυνάμεις.

Όταν κανείς, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου, έστω και για τα προσχήματα, δεν επιδεικνύει τον ελάχιστο σεβασμό σε κανόνες θεσμικής λειτουργίας και σε πρόσωπα που εκπροσωπούν θεσμούς, δεν ακυρώνει ούτε τα πρόσωπα, ούτε τους θεσμούς. Στην πραγματικότητα αυτοακυρώνεται ο ίδιος.

Όποιος δε σέβεται τους θεσμούς και τα στελέχη του κόμματός του, δεν μπορεί να προσδοκά στην εμπιστοσύνη των πολιτών.

Η ενότητα δε γίνεται στα λόγια, σφυρηλατείται με πράξεις.»

Σημειώνεται πως η εσωκομματική κρίση που ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ έφερε ως αποτέλεσμα την προκήρυξη έκτακτου συνεδρίου καθώς και το ξήλωμα όλων των οργάνων του ΠΑΣΟΚ και την αντικατάσταση τους με άλλα, από τη Φώφη Γεννηματά. koutipandoras.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη