Trending

Που βρίσκεται ο Κώστας Κεντέρης;

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικόλιζας

Ως υποψήφιο για ένα από τα καλύτερα Spa στον κόσμο, επιλέχτηκε πριν από λίγες ημέρες το πολυτελές συγκρότημα του παγκόσμιου Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και της συζύγου του Έλσας Έξαρχου Κεντέρη, το «Mikro Papigo 1700 hotel and spa». Η σύζυγός του μάλιστα με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Fb αγκαλιασμένη με την σύζυγό της Κώστα Κεντέρη γράφει με νόημα φανερά ευτυχισμένη «365" να γιορτάζουμε, πάντα υπάρχει λόγος & εάν δεν βρίσκουμε να τον εφευρουμε». 

Πρόκειται για την ύψιστη υποψηφιότητα στα «World Luxury Spa Awards». Το «Mikro Papigo 1700 hotel and spa» είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση του Κώστα Κεντέρη ο οποίος μαζί με την σύζυγό του Έλσα το προωθούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη κάνοντας έτσι γνωστή την περιοχή στα πέρατα του κόσμου. 

Ήδη τα βραβεία που έχει λάβει το ξενοδοχείο του παγκόσμιου πρωταθλητή είναι πολλά και ποικίλα σε πολλές κατηγορίες.

Και μπορεί ο ίδιος να αποφεύγει κάθε είδους δημοσιότητα εδώ και πολλά χρόνια, αφήνοντας πίσω του τις καλές και κακές στιγμές που έζησε μέσα στον αθλητισμό, ο ίδιος τον Μάρτιο άνοιξε ξανά τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η απομόνωση για εκείνον που είχε επιβάλλει στον εαυτό του όπως φαίνεται τελείωσε και ξεκίνησε και πάλι τις δημόσιες εμφανίσεις του παράλληλα με την παγκόσμια προώθηση του ξενοδοχειακού του συγκροτήματος. 

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί μια ανάρτησή του στις 13 Μαρτίου ο οποίος φέρεται βάσει αυτής να ξεκίνησε να φοιτά και πάλι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αν και προσπαθήσαμε να του εκμαιεύσουμε πληροφορίες, ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά να μας δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ ο ίδιος είναι αφοσιωμένος πιστά και ασχολείται με την πολυαγαπημένη του κόρη η οποία μάλιστα είναι και αριστούχος στο πιάνο. Πηγή: parapolitika.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη