Trending

Σοβαρό τροχαίο για π. βουλευτή και σύζυγο ηθοποιού


Σοβαρό τροχαίο είχε το πρωί της Τρίτης, η πρώην βουλευτής και σύζυγος του ηθοποιού Μάξιμου Μουμούρη, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, στο 11o χμ της επαρχιακής οδού Καλαμάτας – Καρδαμύλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tharrosnews.gr, αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Καλαμάτα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου, που μαζί με τον πατέρα της Γιάννη Γιαννακόπουλο, πήγαιναν στη Μάνη.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα ή σοβαρά τραυματισμένοι. Το πρώτο αυτοκίνητο έπεσε σε μια χαράδρα και τραυματίστηκαν οδηγός και συνοδηγός, χωρίς όμως να κινδυνεύει η υγεία τους. Η Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν στο δεύτερο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ελαφρά χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της δεν έχουν υποστεί σοκ.

Όλοι οι τραυματίες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. peoplegreece.com Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη