Trending

Ατομικά πλέον τα αγωνίσματα στο Survivor

Με μία αναπάντεχη ανακοίνωση περίμενε ο Σάκης Τανιμανίδης τους παίκτες του Survivor, καθώς, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου τους έκανε γνωστό πως το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό, μετά και τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία έμεινε ξανά εκτός.

«Θεωρούμε ότι δεν είναι δίκαιο, ούτε για την μία ομάδα, ούτε για την άλλη, το να αγωνίζεται μόνος του ο Αγγελόπουλος σαν μία ομάδα μόνος του, ασχέτως που χθες κατάφερε να πάρει την νίκη. Γι’ αυτό, από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό», είπε ο παρουσιαστής και άφησε τους παίκτες εμβρόντητους, με κάποιους να χειροκροτούν «παγωμένα».

Όπως εξήγησε ο Σάκης, πλέον θα αγωνίζονται μεταξύ τους και οι άνδρες και οι γυναίκες, ενώ τα αγωνίσματα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην υπάρχει πλεονέκτημα με βάση το φύλο του παίκτη.

Όλοι παίκτες έχουν πέντε ζωές και θα χάνουν μία από αυτές κάθε φορά που θα χάνουν σε μία αναμέτρηση. Όποιος χάσει και τις πέντε θα βγαίνει από το αγώνισμα, μέχρι να μείνει ο ένας, που θα είναι και ο τελικός νικητής. peoplegreece.com Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη