Trending

Το Biznews συμμετείχε στο πετυχημένο Content Marketing Lab από το Thinkdigital Group

Περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες - μεταξύ αυτών και το Biznews - κυρίως από το χώρο του e-commerce, παρακολούθησαν σήμερα το πρώτο Content Marketing Lab του ThinkDigital Group (ΤDG), στην Αθήνα. Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν να  δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επωφεληθούν από πρακτικές συμβουλές, τεχνικές και  λύσεις, που μπορούν να υιοθετήσουν άμεσα για να αυξήσουν το  RoI των Marketing ενεργειών τους.

Η θεματολογία αναπτύχθηκε σε δύο βασικούς άξονες:  Content Creation  και Content Distribution. Στα highlights της ημέρας: Αλέξης Πανταζής, Hellas Direct CEO, Γιώργος Γιαννακέας, Forky CMO και Νικόλας Παπαγιαννόπουλος, μοιράστηκαν μαθήματα και συμβουλές από τις Content Marketing ενέργειές τους. Ακολούθησαν ο Dominic Wyld, Account Director UK Publishers και η Αviva Schick, Sales Director της Taboola, της κορυφαίας εταιρίας στο Content Discovery και Amplification, που ξεκλείδωσαν τα στοιχεία επιτυχίας για αποτελεσματικό Content Distribution.

Οι βέλτιστες πρακτικές που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση θα είναι σύντομα διαθέσιμες online. 

Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A. και του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, Εξέλιξη. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη