Trending

Έλληνες συνεργάτες αναζητά ο Ιβάν Σαββίδης

Ελληνικό «αέρα» φαίνεται ότι επιδιώκει να δώσει στα τέσσερα νέα έργα του στη Ρωσία, συνολικού ύψους επένδυσης άνω των 160 εκατ. ευρώ, ο όμιλος επιχειρήσεων Agrocom, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από στελέχη του ομίλου, εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένεται να δημοσιευτεί προκήρυξη για υποψήφιους Έλληνες συνεργάτες, και ειδικότερα, για εξειδικευμένους επιστήμονες – στελέχη μικρών γραφείων και εταιρειών, αλλά και για την αναζήτηση μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες θα μπορούσαν να αναπτύξουν συνέργειες με αντίστοιχες ρωσικές.

Κατά τα ίδια στελέχη, η προκήρυξη και οι διαδικασίες επιλογής συνεργατών θα «τρέξουν» με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς το πρώτο από τα τέσσερα έργα ?η «Χάντμπολ Αρένα» στην αριστερή όχθη του Ροστόφ- αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από τις 31 Ιουλίου.

Η προκήρυξη θα αφορά συγκεκριμένα την αναζήτηση εξειδικευμένων μικρών γραφείων αλλά και μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται ?μεταξύ άλλων- στους τομείς των μελετών τεχνικών έργων, των κατασκευών μεγάλων βιομηχανικών υποδομών και του project management (διαχείριση έργων).

Τα τέσσερα projects που θα υλοποιηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας του ομίλου Agrocom με την κυβέρνηση της Περιφέρειας του Ροστόφ, έχουν διετή ορίζοντα ανάπτυξης και είναι τα εξής:

Κατασκευή του νέου εργοστασίου της εταιρείας «Atlantis-Pak»

Η μελλοντική παραγωγή υλικού συσκευασίας για τρόφιμα είναι η δεύτερη κύρια φάση του μεγάλου έργου του «Atlantis-Pak» για την παραγωγή των υλικών συσκευασίας για ευπαθή προϊόντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη